activiteiten

Komende en afgelopen activteiten

Boeren barbecue

14 juli  2023

Op 14 juli is het zover: de boerenbarbecue in Westerveld! Alle agrariërs uit de regio zijn van harte uitgenodigd om gezellig samen te komen en te genieten van heerlijk eten, drinken en goed gezelschap. Deze barbecue is een mooie gelegenheid om bij te praten met collega’s en om nieuwe agrariërs te ontmoeten en te leren kennen. Gedurende de avond worden er verschillende activiteiten georganiseerd om het samenzijn nog gezelliger te maken. Zo maak jij kans om RODEO BOER(IN) van ’t jaar te worden!  Daarnaast zal er ook muziek zijn van Koning Schutter FM om de avond swingend af te sluiten. We kijken er naar uit alle agrariërs daar te zien om er een succesvolle avond van te maken!

Geef je op voor 7 juli 2023. De kosten zijn €25. p.p. inclusief eten en drinken. De minimale leeftijd is 16 jaar. 

Boerenfietstocht

Het gehele jaar

Wij hebben voor jullie twee fietsroutes gemaakt langs diverse verkooppunten van streekproducten in Westerveld. Neem gauw een kijkje! 

Lichtjestocht

29 december 2022

Om wat licht in de donkere dagen te brengen aan de ouderen in Westerveld organiseerde BoerenTrots Westerveld op dezelfde dag als de Chocomelk actie een verlichte trekker tour tocht! Zo’n 150 trekkers reden mee langs diverse verzorgingstehuizen in Westerveld. Onderweg was het publiek vrij om te kijken. 

Chocomelk actie

29 december 2022

Op deze dag ging BoerenTrots Westerveld bij alle verzorgingstehuizen in Westerveld gratis Chocomelk (met slagroom) en cake uitdelen. Vrolijk versierd met kids en traptrekkers werd er een bezoek gebracht aan de ouderen van Westerveld.

Sfeervol Diever

10 december 2022

Op deze gezellige wintererse dag stonden wij als BoerenTrots op Sfeervol Diever. Enkele dagen daarvoor waren de voorbereidingen al begonnen. Er moest namelijk 200 liter SNERT gemaakt worden. Echte ‘Boeren snert’ met lokale Westerveldse en Nederlandse producten. Je kon ons vinden naast de kerk in de sfeervol ingerichte tent en bij geur van verse snert. Deze snert deelden wij gratis uit aan onze bezoekers en gingen we het gesprek aan met de burgers over onze prachtige sector. 

Ondernemersfair Havelte

24 september 2022

De ondernemersfair in wordt altijd jaarlijks in Westerveld georganiseerd, ditmaal in Havelte en ditmaal ook voor het eerst met BoerenTrots aanwezig. Op deze fair hebben wij ons als agrarisch Westerveld laten zien. We zijn het gesprek aangegaan met de burgers en hebben de streekproducten in Westerveld gepromoot. Kinderen konden bij ons de BoerenTrots kleurplaat inkleuren en hun melkdiploma halen bij de ranja koe. Daarnaast ging je bij ons niet met lege handen weg en kreeg je een goed gevulde tas met o.a. agrarische producten. 

BoerenTrots Westerveld in InWesterveld

Augustus 2022

Onze allereerste activiteit! We stellen ons als BoerenTrots Westerveld en Agrarisch Westerveld voor het in vakblad InWesterveld. Hierin vertellen we o.a. wie ze zijn, welke agrarische streekproducten er worden verkocht in westerveld en welke agrarische evenementen je aankomend jaar kunt verwachten.