Activiteiten

Lichtjestocht verlichte trekkers

Namens BoerenTrots Westerveld willen we wat licht in de donkere dagen brengen aan de ouderen onder ons. Op 29 december 2022 gaan we met verlichte trekkers in één stoet een route door Westerveld rijden. De tocht zal langs alle verzorgingstehuizen in Westerveld gaan (Dwingeloo, Diever, Wilhelminaoord en Havelte). Hier is deze dag ook warme chocolade melk uitgedeeld. Onderweg is het publiek vrij om te kijken! Hou onze website en facebook pagina in de gaten voor de route en meer informatie!

OPROEP TREKKERBEZITTERS WESTERVELD

Voor deze tocht zijn we natuurlijk een heeeeleboel trekkers nodig! Doen jullie mee? Elke verlichte trekker is welkom! Opgeven kan voor 23 december bij Suzanne Hessels (06 28 73 55 60). Verdere info volgt na aanmelding.

BOERENFIETSTOCHT

er zijn twee routes ontwikkeld die langs diverse boerenbedrijven in de gemeente Westerveld gaan. Je vindt de fietstocht hier.

Ondernemersfair Westerveld:

De zesde editie van de Ondernemersfair Westerveld vond plaats op 24 september in Havelte. Speciaal daarvoor werd een grote tent bij de splitsing Loosweg en Osseweidenweg nabij de Havelterbrug geplaatst. Voor het eerst deden ook agrarische ondernemers mee in dit festijn onder regie van BoerenTrots Westerveld. Het was een succesvolle beurs met leuke positieve reacties!

InWesterveld Magazine:

in het voorjaar van 2022 vertelden wij ons verhaal in dit huis-aan-huis magazine. Lees het hier terug.